Valutaer:
Indkøbsvogn:
0 - 0.00DKK

Privacy Notice

Fortrolighed
Vores hjemmeside respekterer dig som en værdifuld kunde og fortsætter med at sætte standarden i kundetilfredshed. For at opretholde et professionelt niveau af service og samtidig beskytte dine bedste interesser, vi ikke frigive dine personlige oplysninger til andre virksomheder eller postlister. Vi kender den slags bøvl det er at modtage uopfordrede e-mails, så vi vil gøre vores bedste fra vores ende at beskytte dig mod det, for ikke at nævne det er loven. Alle personlige oplysninger opbevares i vores virksomhed til det ene formål at fremskynde din bestilling oplevelse, så du kan få på banen så hurtigt som muligt med dit nye udstyr.
I realiteten bruger vi den nyeste krypteringsteknologi (SSL) for at holde dine personlige oplysninger fra offentligheden. Vi kan forsikre dig uden undtagelse, at når du bestiller fra Angelos vores hjemmeside selvom vores sikre kassen, kun læser vi dine personlige oplysninger. Dette beskytter dig mod misbrug af dit kreditkort og sikrer den højeste grad af sikkerhed, som du forventer og har tillid til. Selvfølgelig hvis du stadig har nogen bekymring, kan du altid ringe nogen af ​​vores fire butikker.
Hvordan bruger vi dine oplysninger?
Vi kan bruge de oplysninger, vi indsamler fra dig, når du tilmelder dig, købe produkter, deltager i en konkurrence eller et salgsfremstød, svare på en undersøgelse eller markedsføring kommunikation, surfe på hjemmesiden, eller bruge visse andre site funktioner på følgende måder:
* * For at tilpasse vores hjemmeside erfaring og at tillade os at levere den type indhold og produkttilbud, som du er mest interesseret.
* * For at tillade os at bedre service dig svare på dine henvendelser til kundeservice.
* * Hvis du hurtigt behandle dine transaktioner.
* * For at administrere en konkurrence, forfremmelse, undersøgelse eller anden hjemmeside funktion.
* * Hvis du har valgt at modtage vores e-mail nyhedsbrev, kan vi sende dig periodiske e-mails. Hvis du ikke længere ønsker at modtage salgsfremmende e-mails fra os, henvises til "Hvordan kan du fravælge, fjerne eller ændre de oplysninger, du har givet os?" nedenfor. Hvis du ikke har valgt at modtage e-mail nyhedsbreve, vil du ikke modtage disse e-mails. Besøgende, der registrerer eller deltage i andre site funktioner såsom marketing-programmer og "kun for medlemmer" indhold vil blive givet et valg, om de gerne vil være på vores e-mail-liste og modtage e-mail fra os. Vi glæder os over dine spørgsmål, kommentarer og bekymringer om privatlivets fred. Send os enhver og alle tilbagemeldinger vedrørende privatlivets fred, eller andre spørgsmål.
Børns
Privacy Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn under 13.
Online Politik Kun
Denne online fortrolighedspolitik gælder kun for oplysninger indsamlet via vores hjemmeside og ikke på oplysninger indsamlet offline.
Tilbage