Valutaer:
Indkøbsvogn:
0 - 0.00DKK

Shipping & Returns

Returpolitik
Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Før nyder nem udveksling & returret, skal du kontakte os med tilbage leveringsadresse inden du sender poster tilbage. Og sørg for alle poster sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt.
Alle bestilte varer er de rigtige emner, du vælger i http://www.sprogfestival.dk/ Og hvis returnering rigtige elementer til en refusion: alle returvarer er underlagt nogle udsætning gebyr. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes.
Vi dækker ikke fragten af ​​afkast eller en ombytning af rigtige rækkefølge pakke, vil du være ansvarlig for de omkostninger, forsendelse og håndtering. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser.
Alle returnerede varer skal sendes til shipping adresse, vi e-maile dig.
Udveksling
Vi vil acceptere børser for en anden farve eller størrelse inden kun 30 dage efter den oprindelige ordre afsendelse dato. Kontakt os venligst med din ordre-id og en vil hjælpe dig. Hvis du gerne vil udveksle elementer til en anden stil, ville du nødt til at returnere dine varer til refusion * (som pr Retur politik) og placere en ny ordre på den stil, du foretrækker.
Kontakt os inden du sender poster tilbage. Alle poster sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Slidte eller beskidte elementer vil blive returneret tilbage til dig.
Vi dækker ikke fragten af ​​udvekslinger, vil du være ansvarlig for returportoen og for udgifter til forsendelse de udvekslede elementer tilbage til dig forsendelse og håndtering. Derudover Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender emner til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes.
Venlige Bemærk: Vælg venligst omhyggeligt dit produkt og størrelse. Hvis du ønsker at returnere varen på grund af din skødesløse fejl, du nødt til at betale tilbage og frem fragt.
Ordreannullering
skal bestilles Annullering af en ordre før ordren er afsendt. vil pådrage afbestillingsgebyr, som er noget af det samlede ordrebeløb. Årsag, at vi behandler alle ordrer så hurtigt som muligt inden for 6-8 timer efter ordrer placering, så vi er ikke altid i stand til at annullere en ordre, efter den er placeret. Håber du kan forstå i denne tast point.Cancellation anmodninger efter at ordren er afsendt, vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Return politik.
Venligt Notice
Hvis du ikke har modtaget din 10-cifret tracking nummer inden for 3 dage efter din bestilling, kan din e-mail-serveren har set det som spam. I dette tilfælde bedes du kontakte os for at få hjælp ordrer sporing.
Tilbage